![]() |
פרוסת קישוא וסירת בצל אפויים עם "גבינת" טופו שום-ריחן |
"גבינת" הטופו הזו פשוטה מאוד להכנה ומצויינת לאפיה או כממרח משביע ומזין.
כיום ניתן לקנות גבינות טופו טעימות, אולם בהכנה עצמית ניתן להשיג גבינה טעימה בלי חומרי טעם ושימור מלאכותיים, במחיר זול בהרבה ובחמש דקות של עבודה - כולל שטיפת הכלים שאחרי.
רשימת המרכיבים:
300 גרם טופו (רצוי טופו רך או טופו משי)
10 כפות שמן זית
4 כפות אבקת שמרי בירה
1/2 כפית מלח
2 חופני ריחן ו-3-4 שיני שום (או עשבי תיבול אחרים, לפי בחירתך, לקבלת "גבינה" בטעמים אחרים).
הכנה:
מעבדים יחד את כל החומרים במעבד מזון. אם משתמשים בטופו קשה, כדאי להוסיף כ-2 כפות מים.
![]() |
רגע לפני |
![]() |
"גבינה" חלקה, ללא תוספת טעמים |
![]() |
"גבינת" טופו שום-ריחן |
היא טעימה מאוד באפיה על ירקות או כחלק מפשטידות.
בתאבון!
נראה לי מאוד ברי
השבמחקנראה מעולה!
השבמחקמאוד אהבתי את משחקי הצורות של המלפפונים בצלחת הגשה.
טוב לראות שאפשר להכין גבינה בבית, אני לא אוהבת לקנות מוצרים מעובדים עם כל מיני רכיבים לא מזוהים במרכיבים.
לא קשור למתכון הספציפי (שאני לא אוהב גבנה אז להכין תחליף נראה לי מיותר)
השבמחקאהבתי ממש את הבלוג הזה! התחלתי להיות טבעוני לפני מספר חודשים ואני מאושר שמצאתי עכשיו את הבלוג הזה (אמא שלחה לי)! דברים מגניבים וכתיבה שממש כיף לקרוא.
את ממש עוזרת לי ואני בטוח שגם לאנשים אחרים, שאפו.
נראה טוב ...
השבמחקhttp://www.meatzvim.co.il/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%96%D7%A0%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%9D/
השבמחקבלוג יפה מאוד
נראה מאד כדאי להשתמש בטופו כגבינה מבחינה בריאותית
השבמחקאיזה בלוג נחמד! אנחנו בחיפוש מתמיד אחר מתכונים בריאים וטעימים (לא כי אנחנו טבעונים אלא פשוט רצון לאכול טוב ובריא..
השבמחקיש לך מתכונים שיכולים להתאים לילדים?
אשמח גם על הדרך להזמין אותך ואת הגולשים לבלוג החדש שלי
סיטי בלוג - בלוג לייף סטייל חדש. http://1lifeinthecity.com
תהנו city blog
הי
השבמחקלא יצא לי טוב ועשיתי הכל
השמן זית ממש דומיננטי
איך אפשר לתקן?
בלוג מעולה!
השבמחק"הטבח המוזנח" יוסיף קישור לבלוג הבישול ביקורתי שלו.
והוא מזמין את כולם לקרוא בבלוג שלו.
http://easyfoodisrael.blogspot.co.il/
אני לא מבינה מה טבעי פה: הרי המרכיב העיקרי הוא גבינת טופו, קנויה , לא? מה ההכנה העצמית כאן- הערבוב?
השבמחקאני מסכים עם התגובה שמעליי
השבמחקלא ברור, אבל עדיין טעים מאוד
השבמחקשלום אתר נעים
השבמחקרוצה לבקש מתכון פשוט וקל ליצירת חלב,גבינה ויוגורט מפולי סויה , כלאמר את כל התהליך וממה צריך להזהר כשמגיעים לטופו גם
השבמחקהיי אנחנו עושות שיחות וידאו חמות ומצלמות אירוטיות ומוכרות סרטונים פרטיים שלנו בוואצפ:
מרינה 050-3484450
דורין 055-9176619
נטלי 052-3286919
מאיה 050-7291168
ליטל 055-3386259
דנה 055-3386275