יום שישי, 9 בדצמבר 2011

חדשות הבלוג - #2

המסע להכחדת המרגרינה נכנס להילוך גבוה! פרסמתי את הגרסא חסרת המרגרינה לבראוניז ואני עובדת על גרסאות ללא מרגרינה לבצק קיש ולבצק פריך לפאי ולעוגיות, אותם אפרסם בצמוד לגרסאות ה"רגילות" עם המרגרינה, למען ריבוי אפשרויות הבחירה.

ועכשיו לחדשות פחות משמחות - המצלמה שלי שבורה כבר זמן רב, ועדיין לא תיקנתי. זה מעכב את הפרסום של כמה מתכונים, שבתקווה יעלו בקרוב: חמין, שלל קישים ועוגות פאי, המתכון להכל (שכמעט חצי מהארוחות שלנו הולכות לפיו) ועוד ועוד.  ובכן, הצעה לי לכם/ן: אני יכולה להעלות חלק מהמתכונים בקרוב ללא הצילומים ולפתוח בתחרות צילומים. צלמו את שלבי ההכנה והצילומים היפים יעלו לבלוג שלי בצירוף קרדיט, תודותי ובמקרה הצורך קישור לאתר או בלוג הצלם/ת. יש מתנדבות? מתנדבים? אשמח לקרוא תגובות בנושא.

בראוניז טבעוניים - ללא מרגרינה

קיבלתי תגובות רבות לגבי המרגרינה במתכון הפאדג' בראוניז. לאחר ניסויים רבים אני שמחה להציג כאן גרסא ללא מרגרינה, עם כל הטעם וקלות ההכנה של הגרסא הקודמת. לצערי אין לי אפשרות להעלות צילומים כרגע - המצלמה שלי מקולקלת וזה מעכב את כל העדכונים בבלוג. אצלם ואעלה תמונות בהזדמנות*, אך בינתיים - הנה המתכון.

* לחליפין, אם מישהו/י מוכנ/ה לצלם ולשלוח לי תמונות, אעלה אותן לבלוג בצרוף קרדיט ותודותי.